Embrace Life komplementærmedisinsk senter

Ved våre klinikker tilbyr vi en unik variasjon av behandlinger for hele deg. Alt fra tradisjonell velvære og estetiske behandlinger til komplementære naturmedisinske terapiformer. Under kan du lese litt om hva vi kan tilby.

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon. Vi ser frem til å høre fra deg! 
Telefon: + 47 979 69 018  
  

My Image
My Image
 • Energimedisin

  Energimedisin

  Energimedisin har mange navn, men her menes det den energi som omgir oss, er i oss og som skapes av det vi tenker, tror på og formes av vår måte å håndtere livet på. Alt som omgir oss er av energi og har en effekt på hvordan vi observere og benytter oss av denne i vår hverdag.
  Energimedisin er brukt i mange terapiformer:

  • TMC (Traditional Chinese Medicine kaller dette for Chi)
  • Religion kaller dette for spirit/ ånd
  • Indisk Ayuverda kaller dette for doshas
  • Konvensjonell healing kaller dette for den universelle livskraft
  • Europeisk utdannede komplementærmedisinere kaller dette for energimedisin


  Ved mangel på energi, når kroppen føles i ubalanse kan en energibalansering tilføre ro, lindre/eliminere smerter, bedre søvn, gjenopprette balanse i kroppen samt styrke kroppens energitilførsel. Terapeuten tar i bruk den universelle helbredende kraft som vi alle har tilgang til for å justere samt tilføre nergi der det trengs mest. Dette kan oppleves som varme, svake luftstrømmninger.
  Vår terapeut i energimedisin har lang erfaring og mange års utdanning innefor faget i tilegg til grunnmedisinsk utdanning og flere komplementære behandlingsformer.

  Terapeuten er medlem i IACP, DNH og NNH.

  Priser:

  550.-  (30 min)    
  950.-  (60 min)    

  BOOKING: +47 979 69 018
  Terapeuten er medlem i IACP, DNH og NNH.

 • Coaching

  Coaching

  Livs-coaching kan være et godt redskap for å avklare hvordan du best mulig tar fatt på de oppgaver som fører ditt liv på riktig spor. Emner som vi ser nærmere på, er:

  Din Identitet

  • Hvem er du?
  • Hvem og hva former din hverdag?
  • Hva er viktig i ditt liv?


  Verdi- & tidsavklaring

  • Hva motiverer deg?
  • Hvordan disponerer du din tid?

  Visjon & behov

  • Hva er dine drømmer og ønsker?
  • Hvilke oppgaver og mål må avklares?

  Ressurs & måloppsett

  • Dine styrker/ utfordringer
  • Hvor og hva vil du?


  Vår coach har jobbet med teamutvikling og selvutvikling for store/ små bedrifter, private grupper i tillegg til å veilede enkelt personer som er i livsendringsfaser. Hun har over 10 års erfaring innen stressmestring og utbrenthetsbehandling i tillegg til å jobbe med tilrettelegging for de som vil endre sine private, så vel som offentlige liv og livsstilvalg.

  PRISER:

     850.-  (60 min) 

  1 500.- (120 min) 

  BOOKING: +47 979 69 018

  Terapeuten er medlem i ICAP, NNH, DNH

 • Ernæringsterapi
 • Detoxterapi

  Detoxterapi

  Vi tar her for oss å skape et optimalt sunt miljø i kroppens indre for optimal energi og velvære.

  Vi renser ut via et ionic detox bad som tar for seg balansen av de elektroniske ioner vi har naturlig i kroppen. Helsen vår er avhengig av en mengde elektriske ioner og en frisk person vil ha ca 80% negative ioner og ca 20% positive ioner. Kroppens indre er som en stor magnet som trekker til seg og holder på ulike giftstoffer som tungmetaller, uoppløste proteiner, delvis oksidert fett, kolesterolavleiringer, urinsyre, melkesyre og kjemikalierester. Disse kan hemme energi og skape ubalanser som kan sette seg i ionisert form i ledd, blodårer og ulike vev.

  Vi bruker irisanalyse, tungeanalyse og i noen tilfeller hår- og blodanalyser for å avdekke langvarige ubalanser og belastninger i kroppen.

  Vi setter opp en tilrettelagt kostplan med evt nødvendige kosttilskudd for en periode for å tilbakestille kroppen til optimal helse.

  Vår terapeut har utdanning inne flere komplementære terapiformer som Phytoterapi, Ernæringsveiledning, Iridology, Detoxterapi og flere retninger innen Energimedisin/ Healing.

  Priser:

  1 750.- (120 til 150 min) Detox analyse
     550.- (45 min) Oppfølgingstimer - kun detox 
     850.- (60 min) Oppfølgingstimer med energimedisin & kostoppsett 

  BOOKING: +47 979 69 018

  Terapeut er medlem i IACP, NNH, DNH

 • Hudpleie

  Hudpleie

  Din hudhelse er viktig for oss! Bestill en time til hudanalyse med komplett behandlingsprogram. Vi tilbyr mange variasjoner på behandlinger både for kropp og ansikt. Her finner du hudbehandlinger innenfor tradisjonell velvære til estetiske behandlinger.

  Du trenger ikke å ha en sliten hud! ofte er det kun små justeringer som skal til for å få huden til å skinne igjen ! Hvert enkelt hudproblem og hudtype analyserers og behandles individuelt og du får alltid et spesifikt hjemme-program tilpasset deg.

  Vårt mål er å sette hudens egne prosesser i gang ved å normaliserer de ulike funksjonene som enten er i ubalanse eller er inaktive. Dermed vil huden selv sørge for å reparere sine skader og problemer.

  Priser:

  350.- for en hudanalyse 850.- for åpen hudpleie.
  For mer spesialiserte program se vår avdeling www.embracebalance.no 

  BOOKING: +47  948 49 208

 • Pedicure

  Basic Pedicure

  Her foretar vi en enkel fotpleie, ikke fot-terapi. Dette inkluderer analyse av fot og hud, fotbad, fjerning av hard hud, stell av negler og neglebånd. Til slutt masseres en nærende fotkrem godt inn.


  SPA fotpleie

  Et velduftende fotbad først så stell av føttene som i Basic Pedicure etterfulg av en deilig fotmassasje og en mykgjørende fotmaske.

  PRIS:

     750.-  (60 min Basic)    650.-  (60 min basic honnør)   
  850.-  (60 min Basic + lakk) 1 200.-  (80 min SPA fotpleie) 

  For mer info se vår avdeling www.embracebalance.no 

  BOOKING:  +47  948 49 208

 • Manicure

  Basic Manikyr:

  Vi steller negler og neglebånd grundig og gjør deretter en god hånd-peeling som fjerner døde hudceller. Avsluttes med en nærende håndkrem

  SPA Manikyr:

  Inkluderer hånd-bad, stell av neglebånd, filing/forming av neglene, massasje etterfulgt av varme elementer på hendene, avsluttende krem og deretter lakk av neglene, som er tilpasset neglenes behov.

  PRISER:

  490,-  (30 min Basic ) 750,-  (60 min SPA ) 

  BOOKING:  +47  948 49 208

  For mer info se vår avdeling www.embracebalance.no

 • Massasje

  Priser:

  550,-  ( 30 min)
  650,-  ( 45 min)
  850,-  ( 60 min)


  BOOKING:  +47  948 49 208
  For mer info se vår avdeling www.embracelife.no

  Massasje

  Massasje kan fremme helse og velvære, øker blodsirkulasjonen og gi avspenning til kroppen og psyken. Massasje regnes som en av verdens eldste behandlingsformer og kan spores mer en 3000 år tilbake i tid. Terapeuten bruker her sine hender til å trykke, kna og stryke på kroppen til den som skal ha behandlingen. Ved våre senter kan du velge mellom:

  Nakke og Ryggmassasje 

  Klassisk kroppsmassasje

  Lymfemassasje

 • Phytoterapi

  Phytoterapi

  Phytoterapi stammer fra det greske ordet ’phyto’, som betyr legeplante.

  En phytoterapeut, er en terapeut som primært anvender potente ekstrakter, pulver, te, tinkturer fra individuelle legeplanter i behandlingen av sine klienter. I tillegg settes der opp en behandlingsplan som inkluderer noen nødvendige vitaminer/mineraler/fettsyrer og en plan rundt kost- og livsstils-regulering. 

  PRISER:

  1 750.- (90 til 120 min 1 beh) eks. urter

  850.- ( 60 min videre beh) eks urter

  BOOKING: +47 979 69 018

  Terapeuten er utdannet Phytoterapeut og er medlem i NNH, DNH og ved ICAP i USA

 • Irisanalyse

  Irisanalyse

  Irisanalyse er en diagnosemetode basert på avlesning  av øyets iris (regnbuehinne). Iris er det feltet på øynene våre som er farget og er også benvenet som kroppens "speil" da denavspeiler kroppen helsetilstand. Ved en analyse inspiserer man øyet for tegn til ubalanser og arvelige tendenser. Hver iris har 28.000 nerve-ender fra hele kroppen som ender blindt her.  Venstre iris står i forbindelse med venstre side av kroppen og høyre med den høyre siden. Rene klare øyner er tegn på sunnhet og velvære, øyner som er blasse og mister farger viser ofte til ubalanser i kroppen.Ordet "iris" stammer fra den greske mytologi, hvor Iris er navnet for "Regnbuens Gudinne"

  En irisanalyse kan brukes til å sette opp et behandlingsopplegg for eksisterende plager, samt forebygge plager i fremtiden. Når vi vet hvilke områder i kroppen som er mest utsatt, kan vi arbeide langt mer målrettet og individuelt.

  Vår terapeut har praktisert 8 år med irisanalyse i Norge.

  PRISER:

  550.-  (45 min)

  BOOKING: +47 979 69 018

  Terapeuten er medlem i IACP, NNH, DNH

 • Aromaterapi

  Aromaterapi

  Aromaterapi dreier seg om bruken av forskjellige eteriske oljer med forskjellige legende egenskaper. En terapeutisk aromaterapitime dreier seg her om kontrollert bruk av tilpasset eteriske oljer, kombinert med massasje.

  Aromaterapeuten har god kjennskap til egenskapene til de forskjellige planter som brukes og vil ut ifra en samtale med deg velge den riktige sammensetning for din kropp og ditt behov. En aromamassasje skjer ved å massere inn en varm aromaolje over hele kroppen din.

  Du kan også be om å få med deg hjem aromaolje til bruk ved; inhalasjon, som badeolje, til  kompresser, til duftlamper, som duftspray eller ved massasje.
  Våre terapeuter i aromaterapi har god kjennskap til plantenes terapeutiske egenskaper og deres innvirkning på kroppens sentralneversystem og psyke.

  PRISER:

        850.-  (45 min)
        950.-  (60 min)

  BOOKING: +47 979 69 018

  Terapeuten er medlem i NNH, DNH, ICAP

Åpne alle
Info:
Embrace Life® Hovedkontor:
Vardnesveien 132
9372 Gibostad, Senja
NORWAY
+47 979 69 018
post@embracelife.no
Kontakt
 • +4797969018
vardnesveien 3

Komplementær- medisinsk senter

Klinikk

Behandlinger innen komplementær medisin.
Tromsø og Gibostad

Kompetansesenter

Seminarer, workshops, lederutvikling, teamwork,
helse, med mer.

Vardnes urtegård

Dyrkning, kartlegging og produktutvikling av rene produker, med mer.

Phytoakademiet

Utdanning og kurs innen plantekunnskap, kost og ernæring med mer.